Vánoční Event Raising Rudolph

Tisk
  • Vánoce jsou za dveřmi a jak jinak ani NCsoft nechce přijít o tuto příležitost jak rozdat nějaké ty dárky. Tento rok si pro hráče lineage 2 připravil velmi zajímavý Event Raising Rudolph.


 

Jak se zapojit


Pečování o Rudolpha



Krmení Baby Rudolpha







Krmení Rudolpha

 





Pozornost

Co získám s chování Rudopha?

Icon Rudolf Name Buff
Donateloph Zvyšuje Max HP, MP a CP o 40%. Zvyšuje P. Def. a M. Def. o 20%. Zvyšuje rychlost pohybu o 20%. Zvyšuje P. Atk. o 10%. Zvyšuje Atk. Spd. o 20%. Propůjčuje schopnost obnovit 10% HP z úderu obdrženého úderem na krátkou vzdálenost.
Raphaeloph Zvyšuje Max HP, MP a CP o 40%. Zvyšuje P. Def. a M. Def. o 20%. Zvyšuje rychlost pohybu o 20%. Zvyšuje P. Atk. o 10%. Zvyšuje rychlost kritické útoku o 30%. Zvyšuje sílu kritického útoku o 10%.
Leonardoph Zvyšuje Max HP, MP a CP o 40%. Zvyšuje P. Def. a M. Def. o 20%. Zvyšuje rychlost pohybu o 20%. Zvyšuje M. Atk. o 10%. Zvyšuje magic Casting Spd. o 20%.
Michelangeloph Zvyšuje Max HP, MP a CP o 40%. Zvyšuje P. Def. a M. Def. o 20%. Zvyšuje rychlost pohybu o 20%. Zvyšuje magický critikal damage o 20%. Zvyšuje magický critical rate o 2.
Rudolphina Plný vitality + Doplňování VItality
Turkey's Big Mistake Zvyšuje Max HP, MP a CP o 50%. Zvyšuje P. Atk., M. Atk., P. Def., A M. Def. o 20%. Zvyšuje rychlost pohybu o 30%.

 

Santovy Dárky


 




Co mám udělat abych dostal dárek?

Santovy Dárky


Icon Item Name Purpose
Santa Weapon Exchange Ticket 1) Santa Weapon Exchange Kupon - Normální: Dá se vyměnit za  +8 ~ +16 shadow zbraně (omezení na 4 hodiny), u městského Santu.
2) Santa Weapon Exchange Kupon - Jackpot: Dá se vyměnit za  +12 A grade zbraně u městského Santy.
Santa Shirts Exchange Ticket Možnost vyměnit jej za trička u městského Santy. Je to shadow item náhodně enchantovaná na +4 ~ +16.
Special Christmas Trees Vánočního stromu - HP / MP regenerace.