Please update your Flash Player to view content.

Succession to the Legend- Fortune Seeker

Tisk
PDF




1. Začni úkol tím, že promluvíš s Chief Inspector Mond v Rune Castle Town (je ve warehouse). Řekne ti, abys navštívil Goddard Castle Town. Jdi do warehouse a potkej Dark Elf Agent Pamela Aprodia.


2. Řekne ti, že Bavarin má informace o Tablet of Vision. Potkej se s ním v Hot Springs.

image001
3. Bavarin ti řekne abys mu přinesl ice krystal od Chef Jeremy, který je také v Hot Springs area. Takže ho bež navštívit. Vyber: “The Finest Ingredients - Part 1” z nabídku úkolů.

4. Tento jediný úkol je přímo spojen s tvým přestupem.

image002




5. Až se vrátíš, Jeremy ti dá ice crystal a soy sauce jar. Ta druhá věc je pro ostatní dva úkoly, které ti nabízí.. Není je nutné dělat pro přestup. Vrať se k Bavarinovi a ten ti dá Ancient Language Dictionary. To dej zase Pamela v Goddardu.


6. Pamela ti dá Resonance Amulet – 1. Musíš najít Tablet of Vision poblíž Tower of Insolence. Je to nedalko jižního výběžku, viz mapa dole. Poklepej na to. Potom musíš cestovat do západní části Valley of Saints abys našel další tabletu.

image003

7. Tato druhá tableta se dá nálézt v menším údolíčku, které je obklopené andělskými quest monstry. Poklepej na druhou tabletu. Řekne ti, že andělé mají Stone of Commune. Musíš zabíjet ty quest moby abys získal ten stone. Prý jsou jednoduší na zabití, a proto je můžeš v pohodě sólovat. ZAB JE VŠECHNY!!!

image004

8. Takto si tedy získal Rezonance Amulet číslo 2 . Jdi zpět a promluv s Tablet od Vision. Teď budeš potřebovat najít další tablet jihovýchodně v Ketra Orc Outpost u Goddardu. Zabij quest moby kteří se sami spawnují (nikdo by ti neměl pomáhat, ani heal). Takto dostaneš Resonance Amulet – 3. Opět si promluv s Tablet.

image005

9. Jdi za Pamelou v Goddardu. Vyber si alianci které budeš pomáhat - Ketra Orcs nebo Varka Silenos. Dálo jsou sepsaní Ketra Orkové.


10. Pokecej s Ketra Messenger Wahkan za vratama od Goddard. Vyber the Alliance quest. Potřebuješ aby ti tvý nový kamarádi věřili, takže budeš muset udělat dva podúkoly.

13. Až se dostaneš do Varka outpost, box s totemem je za stanem. Teď otevři tu truhlu s tím Key of Thief a pak se vrať k Asefa. Dá ti Divine Stone of Wisdom. Utíkej zpátky k Pamele v Goddardu. Dá ti Resonance Amulet – 4 a řekne ti kam jít pro další Tablet of Vision.

image007

14. Tablet je obklopená Ketra Orc mobama, tak je ignoruj a klikni rovnou na tu tablet. Pak se zase vrať k Pamele. Už jsi blízko konce. Teď musíš zabít 700 mobs abys získal quest boss Halisha. Který se ti objeví. Jdi do Shrine of the Loyal.


15. Tyhle moby jde solovat, lepší je ale malá parta. Quest item padá při každém zabití. Až jich zabiješ 701, tak se objeví ten Halisha. Zabij ho SÁM bez cizí pomoci, což by mělo být jednoduché.


16. Hotovo? Tak teď si získal Resonance Amulet – 5. Najdi další tablet of vision poblíž Wall of Argos. Řekne ti abys našel další Tablet of Vision poblíž Forrest of the Dead.


17. Až na ni klikneš, objeví se quest mob Minervia Van Hacken a Pamela. Zabij moba (jednoduché a zase musíš solo). Pak klikni na Pamelu, pokecej s ní. Dostaneš – 6. Klikni opět na tablet. Řekne ti, abys šel za Chief Inspector Mond v Rune Castle Town. Pokecej s ním.
Komentářů
Hledat
Pouze registrovaní uživatelé mohou přidat komentář!
KillBill  - Udelano |2010-05-29 19:11:30
Ahojik vsichni dobrej navod udelal jsem s tim prestup ;) bylo to na tejden :D hlavne ali s cetrou...

Statistika Galerie

  • Počet obrázků   231
  • Počet kategorií   11
  • Počet komentářů   23