Please update your Flash Player to view content.

Hellbound Etapa 7

Tisk
PDF
Dřávější článek: Battle at the Enchanted Megaliths (Hellbound Etapa 6)

Battered Lands and S80 Recepty

hellboundmapsmall

  • Důležitou věcí pro získání S80 receptů a keyů je výměna stránek z Ancient Tome of the Demon, tento předmět dropují monstra na západní polovině Hellboundu, ale aby bylo možno tyto předměty měnit je třeba získat Premium Caravan Certificate. Když si promluvíš s Caravan Merchant Hude v Caravan Encampment řekne ti abys mu přinesl 56 Life Force a 14 Contained Life Force abys prokázal své přátelství. Ve stejnou chvíli ti ukáže seznam věcí které budeš moct u něj získat.

battle


hude

  • Na získání Life Force budeš potřebovat Magic Bottle které koupíš za 20 Scorpion Poison Stinger od NPC Kief v Native Village. Magic Bottle jsou vyrobeny kouzelníky z Ivory Tower a používají se k zachycení Magické Síly z monster vytvořených Belethem. Kief ti vysvětlí jak to funguje: Když bude Chimera skoro mrtvá tzn bude mít jednu desetinu života použij Magick Bottle (nejlépe tak že si ji dáš do lišty se skilly) a tak po zabití Chimery získáš Life Force. Je to velmi podobné jako levelování Soul Crystalu.

battlewall


  • Jakmile získáš Magic Bottle jdi do Battered Lands (část Hellboundu otevřená v 7 etapě). Ale před tím než budeš moct vstoupit budeš muset porazit Wounded Land Guards, démony s Dark atributem a poison skillem.

battlemobs

  • Z Chimera of Earth, - of Darkness, - of Wind, - of Fire získáš pomocí Magic Botle Dim Life Force a Life Force ale Contained Life Force získáš s Celtus jejich vůdce. Pomocí Life force můžeš taky navýšit trust level ale pamatuj že jeho získání je velmi obtížné Chymery mají 103 333 HP a Celtus 530 976 HP. Battere Land je vhodný pro silné party.

chimera

lifeforce

  • Jakmile se Hellbound dostane do sedmé etapy což se již stalo na serverch v Severní Americe a Eurovropských serverech můžeš získat Premium Caravan Certificate za 56 Life Force a 14 Contained Life Force.

  • Premium Caravan Certificate ti umožní obchodovat s Caravan Merchant Hude. Od Hudeho se dá získat materiál na výrobu dynasty vybavení - zbraně, brnění a šperky. Hude nebere jako platidlo Adeny ale stránky vytažené z Ancient Tome Of the Demon: Hidden First Pate, Hidden Secon Page nebo Demon Contract Fragment.

ancient

Ancient Tome Of the Demon

shop


Následující článek: Breaking through the Enceinte (Hellbound Etapa 8)

Autor: Koryn
zdroj: http://www2.elliebelly.net/
Komentářů
Hledat
Pouze registrovaní uživatelé mohou přidat komentář!

Statistika Galerie

  • Počet obrázků   231
  • Počet kategorií   11
  • Počet komentářů   23