Please update your Flash Player to view content.

Downloads

Folder Path: \ Downloads \ Programy \

File: Autocrafter1.3.zip

zip.png
Uploaded:
30.05.09
Modified:
22.12.09
File Size:
578 KB
Downloads:
582
Version
1.0

         Ok, mnozí z vás jsou jistě unavení z věčného klikání při opakovaném vytváření itemů jako třeba soulshotů. Určitě jste také přemýšleli jestli neexistuje nějaký program který by to dělal za vás. Existují takové programy, ale ty které to dělají "úplně" za vás se nazývají "boti" a ty nejsou na většině serverech povoleny a za jejich používaní můžete dostat ban. Program který vám teď ukážu není bot ale i tak je to "third-party" software keré taky nejsou povoleny, ale není téměř žádný způsob jak by to server/admin/gm mohl zjistit protože u tohohle programu budete muset být přítomni, ne jako u bota od kterého můžete odejít, stále ale dopročuju "Use at own risk".          Autocrafter, spusťte ho a nelekně te se že je celý v maďarštine, metodou pokus omyl sem zjistil jak funguje takže vám to teď ukážu.
Takže začnem, stáhněte si program

1) Spusťe Lineage 2 v okně (pokud maté ve fullscreen stačí dát Alt+Enter)

2) Dejte si recept který chcete vyrábět na actionbar.

2)

3) Zjistěte si kolik můžete vyrobit itemů na plnou manu.

4) Do pole "Darabszám" zadejte kolik jste zjistili v kroku 3) ale doporučuju u pomalejších počítačů zadat o jedno víc, přepnutí okna do Lineage 2 chvíli trvá takže se vám pravděpodobně první item nevyrobí, další už ano.

5) Do "Várakozás két klikk kozott" zadejte 1 pokud server nelaguje nebo 2 pokud server laguje a je delší odezva při otevírání receptu.

6) Klikněte na Step 1,odklikněte dialogové okno. Přepne se vám okno do L2 (musíte mít zapnuté L2 v okně) a objeví se vám u kurzoru svislá černá čára, slouží k získání pozice x (vodorovně) a y (svisle), abyste tou čárou pohli sjeďte kurzorem uplně na spodek obrazovky a až najedete na požadováné umístění (v kroku 1 je to pozice receptu na actionbaru) klikněte, objeví se vám vodorovná čára, udělejte to samé abyste určili pozici receptu. Přepne se vám zpět do okna autocrafteru.

6)

7) Přepněte se do L2 a klikněte na recept, jděte zpět do autocrafteru, dejte Step 2 a stejným postupem jako minule určete pozici tlačítka OK.

7)

8) Zase do L2 klikněte na OK, objeví se vám okno receptu. Dejte Step 3 a určete pozici jako na obrázku:

8)

9) Step 4 na následujcím obrázku:

9)

10) a Step 5 na tlačítku Create.

10)

11) Takhle nějak by to potom mělo vypadat, stačí kliknout na "Start" a můžete vesele craftit.

11)

         Takže doufám že si při craftění nezničíte myš a radši zkusíte tohle. Šance že by vás někdo odhalil je takřka nulová, žádný code-injector,memory offset reader nebo emulace klienta to není, jen to za vás hýbe myší. Možná někdy zkusím druhou půlku programu která slouží na crafťení potionu a summon scrollů, jen nejdřív musím najít server kde něco takového je.

Statistika Galerie

  • Počet obrázků   231
  • Počet kategorií   11
  • Počet komentářů   23