Please update your Flash Player to view content.

Monster derby track

Tisk
PDF


The Monster Derby Track Monster Derby Track (dále jen MDT) je jedno z nejlepších míst na odpočinek, na zábavné sázení, nakupování a dokonce nějaké přátelské PvP. Do MDT můžete jít přez teleport u každého Gatekeepera, bez poplatku.

Pokud jdete za závody - dávejte pozor na Race Managera. Ohlašuje konec nebo začátek závodů a dá vám vědět kdy je možno zakoupit lístky na závod. Pokud nejste seznámeni s postupem při sázení tak vám také řekne o závodech, o typech sázek a jak zakoupit lístky.

Závody probíhají každých 20 minut. Až budete schopni koupit lístky dostanete na výběr na jaké zvíře chete vsadit a jak mnoho to bude.

K vybrání zvířete jen klikněte na šipku vedle jeho jména, poté kliknete na "select quantity" aby se vám objevilo okno s volbou výšky sázky.

Vyberte množství a potvrďte.

Od Race Managera také můžete získat následujcí informace o každém zvířeti:

  • Jméno
  • Hodnocení
  • % Šance na výhru
  • Číslo řady

Monster Info Placing Bets

Jakmile je závod u konce, budou vyhlášeni výherci, a vy si budete moci vyzvednout vaši výhru od Race Managera - neztraťe svůj lístek! Pokud ho ztratíte, Manager od vás lístky koupí zpět, ale za velmi málo aden. Pozor - z těmi co prohráli je učiněn krátký proces. Samozřejme se zvířaty, ne s diváky

Jestliže server spadne během závodu, závod bude zrušen a dostanete peníze zpět.

Pokud závody nejsou to co chcete - MDT ma ještě vlastní PvP arénu. Promluvte si s Arena Managerem - je u ní možnost za trochu aden obnovit Combat Pointy a také možnost vložit/vybrat věci z warehouse. Aréna je free-for-all (všichni proti všem) prostředí. Pokud zemřete v aréně tak se jednoduše objevíte hned za plotem. Další bonus - když zemřete neztrácíte zkušnosti.

Pokud byste radši byl jen dívak, MDT ma také Broadcasting Tower - takže můžete sledovat obléhání hradů nebo hry v Colliseu s ostatnímy diváky.

Takže pokud hledáte něco co dělat, určitě to zkuste. Ať už je to závody zvířat nebo dívaní se na souboje - je to zábavná cesta jak zabít nějaký čas. DMT je také dobré místo na setkání - je snado přístupné téměř ze všech měst a nic to nestojí.

And they're off!!

Komentářů
Hledat
Pouze registrovaní uživatelé mohou přidat komentář!

Statistika Galerie

  • Počet obrázků   231
  • Počet kategorií   11
  • Počet komentářů   23